Sonakshi Sinha en Zaheer Iqbal bevestigen huwelijk via uitgelekte audio-uitnodiging

Sonakshi Sinha en Zaheer Iqbal gaan op 23 juni trouwen, zoals blijkt uit hun uitgelekte huwelijksuitnodiging, die Reddit stormenderhand heeft veroverd.  De unieke uitnodiging bevat een audio-QR-code met een oprechte boodschap van het stel.

Het bericht begint met Sonakshi die de genodigden begroet: “Aan al onze hippe, technisch onderlegde en jasoos-vrienden en familie die erin zijn geslaagd om op deze pagina te belanden, hallo.”

Zaheer vervolgt vervolgens: “De afgelopen zeven jaar dat we samen zijn geweest, hebben alle vreugde, liefde, gelach en vele, vele avonturen ons naar dit moment geleid.’ Sonakshi voegt eraan toe: ‘Het moment waarop we van elkaars geruchten vriendin en vriend gaan”, en Zaheer concludeert: “naar elkaars definitieve en officiële echtgenoot en echtgenote”.

Het echtpaar eindigt het bericht met een uitnodiging aan vrienden en familie: “Eindelijk! Dit feest zal niet compleet zijn zonder jou, dus laat op 23 juni alles wat je doet vallen en kom met ons feesten.”

Volgens berichten zullen Sonakshi en Zaheer op 23 juni een geregistreerd gerechtelijk huwelijk hebben. De dresscode voor de bruiloft is formeel en feestelijk, en de vieringen zullen plaatsvinden in restaurant Bastian – At The Top in de wijk Dadar in Mumbai.

Sonakshi en Zaheer wonen naar verluidt al een jaar samen. Ze zouden elkaar hebben ontmoet op een feest georganiseerd door Salman Khan en al snel een sterke band ontwikkelden. Beide acteurs begonnen hun carrière in de bioscoop bij Salman Khan Productions; Sonakshi debuteerde in 2010 met Dabangg, terwijl Zaheer zijn debuut maakte in de film Notebook uit 2019.

error: Kopiëren mag niet!