Jennifer Lopez en Ben Affleck blijven ‘vriendelijk’ te midden van huwelijksproblemen 

Jennifer Lopez en Ben Affleck blijven op goede voet ondanks de spanningen in hun huwelijk, vertelt een bron aan PEOPLE. “Ze zijn nog steeds vriendelijk en zien elkaar om de paar dagen”, zegt een bron dicht bij Lopez.

Het paar werd voor het laatst samen in het openbaar gezien op 2 juni toen ze werden gefotografeerd tijdens het bijwonen van de basketbalwedstrijd van Afflecks 12-jarige zoon Samuel in Santa Monica, Californië. Het stel werd afgebeeld terwijl ze een kus op de wang deelden terwijl ze elkaar begroetten buiten de YMCA, voordat hij naar binnen ging met Afflecks moeder Chris Anne Boldt.

“Het is een goed teken dat ze samen bij de wedstrijd waren”, vertelde een andere bron aan PEOPLE over de aanwezigheid van Affleck en Lopez bij het sportevenement, dat ook werd bijgewoond door Afflecks ex-vrouw en Samuels moeder, Jennifer Garner.

De laatste update over de relatie van het duo komt nadat een bron aan PEOPLE vertelde dat ze hun landhuis in Beverly Hills, dat ze sinds juni 2023 samen delen, verkopen. Lopez, 54, en Affleck, 51, kochten het huis van $ 61 miljoen dollar in het voorjaar van 2023. Volgens meerdere bronnen woont Lopez momenteel in het pand, terwijl Affleck een paar kilometer verderop in een huurhuis verblijft terwijl hij zijn film ‘The Accountant 2’ opneemt.

error: Kopiëren mag niet!