Ice Spice toont haar kenmerkende move aan haar fans in New York City

Ice Spice blijft haar fans boeien, vooral in haar geboorteplaats New York City.  Onlangs ging ze viraal nadat ze twerkend en haar ‘kenmerkende bewegingen’ had laten zien terwijl ze uit het schuifdak van een auto kwam, wat bijdroeg aan haar groeiende populariteit en het enthousiasme van fans, vooral mannen, zoals je kunt zien in de video.

Naast haar virale moment heeft Ice Spice spannend nieuws voor haar fans. Na de release van haar debuutstudioalbum, “Y2K”, op 26 juli, begint ze aan een wereldtournee. De Y2K World Tour begint op 4 juli in Roskilde, Denemarken, en omvat Noord-Amerikaanse data vanaf 30 juli in Washington.

De afgelopen week bevestigde Ice Spice dat haar langverwachte debuutalbum, “Y2K”, eind juli verkrijgbaar zal zijn. De titel van het album, “Y2K”, is een knipoog naar haar verjaardag op 1 januari 2000 en weerspiegelt haar persoonlijke band met het nieuwe millennium.

Fans kunnen zich verheugen op het live meemaken van de dynamische optredens en nieuwe muziek van Ice Spice tijdens haar komende tournee, die een groot evenement voor de zomer belooft te worden. Haar energieke aanwezigheid en de opwinding rond haar debuutalbum zullen voor veel ophef zorgen in de muziekindustrie.

error: Kopiëren mag niet!