62-jarige ‘Bhaina’ opgepakt in Nickerie voor bedreiging en tonen geslachtsdeel

Het Regio Bijstand Team West (RBTW) van het Korps Politie Suriname heeft woensdag 12 juni de 62-jarige verdachte K.R.m meergenoemd “Bhaina”, in de omgeving van zijn woonadres aan de Rambaran Mishreweg te Corantijnpolder in het district Nickerie, aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Corantijn.

Tegen deze verdachte hebben zijn neef J.H. (33) en nicht K.M. (25) op dinsdag 28 mei aangifte gedaan van respectievelijk bedreiging en openbare schennis van de eerbaarheid. De neef gaf de politie te kennen dat het een boedelkwestie betreft, waarbij familieleden op één perceel wonen, doch in aparte woningen. De oom vindt dat J.H. niet daar mag wonen en heeft in beschonken toestand zijn neef en zijn gezin met de dood bedreigd en hij liet ook kweten de vrouw van zijn neef seksueel te zullen misbruiken.

Het nichtje K.M. verklaarde, dat zij tegenover de woning van haar oom woont en steeds wanneer hij onder invloed van alcohol verkeert hij vanuit het balkon urineert. Wanneer K.R. op zijn gedrag wordt aangesproken en of vrouwen langs ziet gaan, haalt hij zijn geslachtsdeel tevoorschijn.

De verdachte werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!