Oprah Winfrey opgenomen in ziekenhuis met uitdroging

Op 11 juni ontbrak de 70-jarige Oprah tijdens een geplande verschijning op CBS Mornings om haar nieuwste boekenclubkeuze te onthullen. Tijdens de uitzending sprak Gayle King haar afwezigheid toe.

“Ze had iets met haar maag – buikgriep – er kwam spul uit beide kanten”, zei haar woordvoerder. “Ik zal niet te expliciet worden.: Onnodig te zeggen dat ze in het ziekenhuis belandde, uitgedroogd, Ze voelt zich elke dag beter, ze rust uit”, aldus de woordvoerder van de mediamagnaat aan PEOPLE. “Het was een heel ernstige zaak.”

“Het komt wel goed met haar. Ik hoop dat ze niet boos op me is, omdat ik dat detail heb gedeeld”, zei King over haar oude vriendin. “Maar ik wilde duidelijk maken dat het voor haar belangrijk was en dat het haar echt stoorde dat ze er vandaag niet voor je kon zijn.”

“Mevrouw Winfrey herstelt van een maagvirus en heeft op aanraden van haar arts een infuus gekregen vanwege uitdroging”, voegt de woordvoerder toe. Hoewel ze niet in de show kon verschijnen, postte Winfrey op Instagram over haar boekenclubkeuze, “Familiaris” van David Wroblewski.

error: Kopiëren mag niet!