E-bikester (19) overleden na aanrijding met auto

De 19-jarige E-bikester J.F. is maandag 10 juni na een aanrijding met een personenauto op de Mr. J. Lachmonstraat in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, overleden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie van bureau Flora is naar voren gekomen, dat de E-bikester aan de linkerzijde van de Mr. J. Lachmonstraat reed en ging richting de Leysweg. Ter hoogte van het GLIS- kantoor reed de jonge vrouw zonder op te letten naar de rechterzijde van de straat en kon de autodie op de rechterbaan reed niet meer uitwijken: de E-bikester werd van achteren aangereden. 

Het slachtoffer raakte gewond en werd in een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar ze later op avond overleed.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het lichaam van het verkeersslachtoffer J.F. is ter obductie door de politie in beslag genomen.

Het verdere onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de  Verkeers Unit van Regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!