Propvy Global Real Estate en Damac Properties organiseren property investment event in Suriname

Propvy Global Real Estate, opgericht door de Nederlands-Surinaamse onderneemster Malti Poetai, is een partnerschap aangegaan met Damac Properties Dubai. Om deze samenwerking te versterken, stuurt Damac zijn advies team naar Suriname voor een bijzonder property investment event. Dit evenement vindt plaats bij Yogh Hospitality op 8 en 9 juni 2024.

Het event, dat loopt van 11.00 uur tot 20.00 uur, biedt een unieke kans voor lokale en internationale investeerders om de vastgoedmogelijkheden in Dubai en daarbuiten te verkennen. Dit partnership met Damac Properties, een van de meest prestigieuze vastgoedontwikkelaars in Dubai, belooft belangrijke inzichten en advies te bieden over vastgoedinvesteringen.

Malti Poetai, oprichtster van Propvy Global Real Estate, ziet dit evenement als een enorme kans voor Surinamers om te profiteren van internationale investeringsmogelijkheden. “Deze samenwerking stelt ons in staat om hoogwaardige investeringspakketten aan te bieden en onze klanten beter te adviseren over hun investeringsopties,” aldus Poetai.

Tijdens het event zullen experts van Damac Properties presentaties geven en persoonlijke adviesgesprekken voeren. Dit biedt deelnemers de kans om directe vragen te stellen en advies op maat te krijgen over hun investeringsplannen. Het doel van het event is om investeerders te informeren over de nieuwste trends, kansen en voordelen van het investeren in het snel groeiende vastgoedlandschap van Dubai.

Yogh Hospitality, de locatie voor het evenement, biedt een gastvrije omgeving voor netwerken en leren. Dit event belooft een waardevolle ervaring te worden voor zowel nieuwe als ervaren investeerders die geïnteresseerd zijn in de dynamische vastgoedmarkt van Dubai.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan dit baanbrekende event en ontdek hoe Propvy Global Real Estate en Damac Properties u kunnen helpen bij uw volgende vastgoedinvestering. Reserveer uw plek en bereid u voor op een inspirerende en informatieve ervaring.

error: Kopiëren mag niet!