Cardi B klapt brutaal terug na opmerkingen over haar strakke uiterlijk

Cardi B reageerde op opmerkingen over haar uiterlijk nadat ze in een nauwsluitend catsuit optrad in Las Vegas. “Iedereen haat me”, zei ze sarcastisch. “Wat ga ik doen?”

Cardi B’s is niet bang om haar critici van een vurige repliek te dienen. De ‘Bodak Yellow’-rapper ging brutaal in op de body-shaming opmerkingen die ze kreeg nadat ze een nauwsluitende outfit droeg tijdens een optreden in Las Vegas in Drai’s nachtclub op 26 mei. “Ik schaam me voor mijn lichaam”, zei ze grappig in een video die later op 27 mei opnieuw werd gedeeld door een fan, terwijl ze slagroom op drie pannenkoeken spoot.

“Ik ben zo verdrietig. Iedereen zegt dat ik er dik uitzie en dat mijn kont zo dik is.” De 31-jarige deed vervolgens alsof ze huilde, terwijl ze een grote hap van haar flapjacks nam. Wat betreft het ensemble dat in de eerste plaats tot kritiek leidde?

Cardi droeg een catsuit met dierenprint met een diep bustiertopje met een nauwsluitend korsetlijfje en nauwsluitende broekjes. Ze combineerde de gewaagde look met bijpassende laarzen en gouden sieraden. Ondanks dat ze kritiek kreeg vanwege haar lichaam, opende Cardi onlangs dat ze wilde aankomen. “Ik moet eten”, deelde de “WAP”-rapper openhartig in een Instagram Live van 17 april. “Het is maar een wetenschap, weet je wat ik bedoel? Het is een verdomde wetenschap.”

error: Kopiëren mag niet!