Ben Affleck en Jennifer Lopez herenigen zich tijdens een familie-evenement 

Te midden van speculaties over een breuk werden Ben Affleck en Jennifer Lopez, die in juli 2022 in het huwelijksbootje stapten, op 30 mei samen gezien tijdens een familie-evenement in Los Angeles. Jennifer Lopez is geen verdwenen meisje voor Ben Affleck.

De ‘Let’s Get Loud’-zangeres en Good Will Hunting-acteur stapten samen uit voor een familie-evenement in Los Angeles op 30 mei, te midden van weken van speculaties over een relatiebreuk. Voor de gelegenheid arriveerde het stel, dat in juli 2022 tijdens een ceremonie in Las Vegas in het huwelijksbootje stapte voordat ze een maand later in Georgië opnieuw ‘ja’ zei,  gekleed om indruk te maken op het zonnige weer in Californië.

Jennifer(54), oogverblindend in een gebloemde midi-zonnejurk en stiletto’s, en Ben, 51, rockte in een klassiek grijs pak en zwarte nette schoenen. Op één foto droeg de Air-directeur een grote doos met felroze feestversieringen, terwijl de Marry Me-actrice dichtbij bleef en zijn arm vasthield. 

En het paar, dat hun romance in 2021 nieuw leven inblies, bijna twintig jaar na het beëindigen van hun eerste verloving, bevond zich in goed gezelschap tijdens de viering. Ben’s moeder Christine Boldt werd tenslotte ook gezien tijdens het uitje.

De reünie van Jennifer en Ben komt minder dan een maand nadat J.Lo, die de tweeling Max en Emme, 16, deelt met ex-man Marc Anthony solo het Met Gala van 2024 bijwoonde, wat aanleiding gaf tot geruchten dat het paar uit elkaar was gegaan. En hoewel geen van beiden de status van hun relatie rechtstreeks heeft besproken, heeft Jennifer onlangs duidelijk gemaakt dat ze weigert zich door het lawaai te laten bereiken. Toen ze tijdens een recente persconferentie voor haar film ‘Atlas’ botweg werd gevraagd naar de mogelijkheid van een breuk, sloot ze de vraag af en zei ze gekscherend tegen de interviewer: ‘Jij weet wel beter.’

error: Kopiëren mag niet!