Bekende (40), ‘Ingi’, van de buurt rond Meyerweg verdacht van seksueel misbruik 13-jarige jongen

De politie van het bureau Livorno heeft vrijdag 31 mei de verdachte J.H. (40). meer bekend als ‘Ingi’, en woonachtig in de omgeving van de Meyerweg in de kraag gevat. De man wordt ervan verdacht een 13-jarige jongen in de tweede week van mei seksueel te hebben misbruikt. 

De moeder van het slachtoffer had donderdag 30 mei aangifte gedaan, nadat zij er achter was gekomen dat haar zoon seksueel was misbruikt en dit ook opmerkte aan zijn terughoudende gedrag. Volgens de vrouw speelde haar zoon op die bewuste dag samen met zijn neefje op een terrein, toen de verdachte op een gegeven moment naar haar zoon toeliep. De man vroeg de jongen om met hem naar de achterkant van het gebouw te gaan. Haar zoon weigerde echter om mee te gaan, maar werd toch door de man meegenomen, waarna hij seksuele handelingen met haar zoon pleegde. 

Toen de andere jongen zijn neefje niet zag komen, nam hij een kijkje en betrapte de verdachte bij zijn handelingen. Het slachtoffer vertelde uit vrees niets van het geval aan zijn moeder.De verdachte, die een bekende is van de buurt, werd op 31 mei door de politie opgespoord en op zijn woonadres aangehouden.

Hangende het onderzoek is de verdachte J.H. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!