50 Cent besteedt duizenden dollars aan het ploffen van flessen champagne

50 Cent was misschien niet in de club, maar de rapster gooide het afgelopen weekend talloze flessen bubbels terwijl hij =in een restaurant in de Hamptons. Volgens Page Six stopte Fif afgelopen zondag 26 mei)= bij het luxe eetcafe Si Si in East Hampton, waar de inwoner van Queens naar verluidt tienduizenden dollars had uitgegeven om vreemden te trakteren op glazen van zijn Le Chemin du Roi-champagne.

Fif zou zonder reservering bij het restaurant zijn aangekomen en leek tijdens het bezoek “in een goed humeur” en vierde feest met de aanwezigen, waaronder een harem van aantrekkelijke vrouwen.en vreemden.

Op zaterdag 25 mei, een dag voordat hij de bar van Si Si sloot, gaf 50 een show in de Surf Lodge-locatie in Montauk, waar hij enkele van zijn grootste hits liet horen voor een met sterren bezaaid publiek. Beroemdheden in het publiek waren onder meer het pasgetrouwde stel Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi, restauranthouders Rich Torrisi en Mario Carbone, Liev Schreiber en Sports Illustrated badpakomslagmodel Brooks Nader.

“Ik ben blij dat Sire Spirits zijn aanwezigheid in de NFL vergroot door samen te werken met de Washington Commanders”, zei de New Yorkse rapper, die ook een soortgelijke deal heeft met de Sacramento Kings en Minnesota Timberwolves van de NBA, in een verklaring op  het tijdstip van de aankondiging.

“De verandering in eigendom van de Commanders vertegenwoordigt een opwindende kans voor dit team, en we zijn er trots op om samen te werken met eigenaren die onze visie en toewijding delen om iets terug te geven aan de gemeenschap.”

error: Kopiëren mag niet!