Sylvester Stallone onthult openhartig zijn moeilijke jeugd en kwetsbaarheid in podcast dochters

Sylvester Stallone is ongekend openhartig en dat komt allemaal door zijn dochters. In de podcast Unwaxed van Sophia en Sistine Stallone vertelt de ster uit Rocky, dat hij niet alleen straatarm was, maar zijn familie ook werkelijk verschrikkelijk was. Hij bokste zich een weg naar de top. Dat was niet gemakkelijk en een deel wordt verteld in zijn documentaire Sly.

Hij zei: “Ik vond de documentaire in eerste instantie ook niet nodig, want alles was al verteld in interviews.” Sly vervolgde met: “Maar wat ik nog niet had gedaan – en met mij een hoop acteurs niet – is kijken naar waarom je bent zoals je bent. En waarom je bepaalde personages kiest om te spelen, terwijl die andere rol juist populairder zou zijn geweest. Wat is je donkere zijde en wat je positieve?”

Hij legde verder uit: “Ik wilde dat eigenlijk niet doen, omdat ik wist waar het toe zou leiden. Het begint namelijk al bij het kindzijn. Mensen realiseren zich niet hoe kwetsbaar je bent als je jong bent. Ik was net kneedbare klei.”

Sly bekende ook: “Ik groeide op in een echt slecht huishouden. Ik wil daar verder niet over uitweiden, maar het was echt slecht. Iedereen was extreem ongelukkig met wie ze waren.”

Bij zijn Instagram-video volgen veel complimenten voor het interview en de kwaliteit van de podcast. 

error: Kopiëren mag niet!