Fans hebben Dwayne Johnson afgebeeld als Apocalypse in nieuwe ‘X-Men’ fan art

Eerder deden al geruchten de ronde dat Dwayne Johnson binnenkort als mutant te zien zou kunnen zijn. Nu is er een fan aan de haal gegaan met dat idee en is er een erg gave fan art gemaakt van de acteur. Hoewel er nog weinig updates zijn over de X-Men-reboot in de MCU, doen de geruchten over de nieuwe acteurs al wel de ronde.

Een deel van de fans zien Dwayne ‘The Rock’ Johnson graag als superschurk Apocalypse terug. Op de nieuwe fan art zien we de acteur in een donkere, maar solide weergave van Apocalypse, die meer stripboekgetrouw is dan de eerdere versie.

In 2016 was het X-Men-personage (gespeeld door Oscar Isaac) te zien in X-Men: Apocalypse. Het is alleen de vraag of Marvel in zee durft te gaan met de spierbundel. Zijn bijdrage aan DC’s Black Adam werd gematigd ontvangen en was een grotere flop dan verwacht was.

Wie de regisseur of acteurs worden, blijft dus nog even gissen. Wel is zeker dat Michael Lesslie de scenarioschrijver wordt. Hij is vooral bekend als schrijver van de ‘Hunger Games’-prequel The Ballad of Songbirds and Snakes uit 2023 en de videogame-aanpassing van Assasin’s Creed voor het witte doek. 

error: Kopiëren mag niet!