Bella Hadid sluit Cannes af in een glinsterende vintage Versace-jurk

Het is het derde Versace-ensemble dat het supermodel deze week draagt. Bella Hadid sloot haar stijlreeks in Cannes af met een groot vintage-moment. Nadat ze uitstapte in een gouden mini-jurk uit de jaren ’90 van Versace, koos het supermodel voor een romantische, geheel witte jurk uit de voorjaarscollectie van 1998 van Atelier Versace.

De enigszins doorschijnende zijden jurk was helemaal van deze tijd en pronkte met een boothals, een fladderende rok en kronkelende zilveren borduursels met pailletten. Clusters van witte kralen versierden de jurk ook, ook aan de achterkant van de jurk, waar de stof dramatisch naar beneden zakte (bijna tot het einde van Hadids rug).  Een gewaagde reeks bungelende witte kralen, overbrugd tussen de opening in de taille. Het model ziet eruit als een prom queen uit de jaren ’90 en is versierd met een bijpassende doorschijnende witte sjaal, die ze moeiteloos over haar ellebogen drapeert. 

Ze liep door de geplaveide straten van Cannes op glanzende zilveren stiletto’s – een modieuze prestatie, terwijl ze naar fans in de buurt zwaaide. Ze droeg opvallende diamanten oorbellen die uitliepen in drie afzonderlijke rijen kristallen, en matchte de look met twee grote diamanten ringen, waarvan er één een glinsterende rode robijn omhulde.

Hadids glamour leunde in hetzelfde decennium als haar jurk, waarbij ze ontleende aan trends uit de jaren ’90, waaronder ultradunne wenkbrauwen, rokerige bruine oogschaduw en bruine lippenstift. Haar lange bruine haar, opgestoken in een opgestoken kapsel met gedefinieerde krullen, paste goed bij de retrolook.

error: Kopiëren mag niet!