VIDEO-Celtics op rand van ‘sweep’ na comeback-zege vs. Pacers

De Boston Celtics staan op het punt een ‘sweep’ te behalen in de Eastern Conference Finals van de NBA Playoffs 2024 na een indrukwekkende comeback-zege tegen de Indiana Pacers. Jrue Holiday, die zich de hele dag niet lekker voelde, speelde cruciale minuten en scoorde vijf punten in de laatste 39 seconden, wat leidde tot een dramatische 114-111 overwinning. De Celtics herstelden een achterstand van 18 punten in de tweede helft. Jayson Tatum leidde Boston met 36 punten, terwijl Jaylen Brown en Al Horford respectievelijk 24 en 23 punten toevoegden. De Pacers voelden de afwezigheid van Tyrese Haliburton, die vanwege een blessure niet kon spelen. Ondanks een sterke start en energieke steun vanuit het publiek, kon Indiana geen stand houden tegen de laatste aanvalsreeks van Holiday en de Celtics. Boston kan met een volgende overwinning hun tweede NBA Finals-trip in drie jaar veiligstellen.