BET Awards 2024, Usher’s Vintage Vibes 5 

Te midden van een wervelwind van activiteit bewijst Grammy Award-winnende R&B-sensatie Usher dat hij net zo levendig is als altijd met een virale Vegas Residency en een langverwachte tour getiteld The Past Present Future Tour aan de horizon.

In 2023, na een korte onderbreking, dropte de beroemde “Yeah!” zanger “GLU”, zijn eerste solo-single in meer dan twee jaar, gecoproduceerd door oude medewerkers Lil Jon, Sean Garrett en The Avila Brothers. 

Deze release markeerde niet alleen de triomfantelijke terugkeer van Usher, maar steeg ook naar de top en verzekerde zich van zijn zevende nummer één single in de Adult R&B Chart.

Naast zijn muzikale prestaties won het 45-jarige icoon samen met Chris Brown de prijs voor “Best Male R&B/Pop Artist” tijdens de BET Awards 2023. De ceremonie, gehouden in het Microsoft Theater in Los Angeles, Californië, op 25 juni  was getuige van Usher’s vierde overwinning en Brown’s zevende in de categorie.

Terwijl de voorbereidingen voor de BET Awards 2024, ter ere van prestaties op het gebied van entertainment en de terugkeer van BET Experience 2024, gepresenteerd door Walmart, worden opgevoerd, kun je een reis door het geheugen maken met vijf klassieke platen van het muzikale icoon. En vergeet niet om in uw agenda te noteren dat het grootste feest in Black Hollywood op zondag 30 juni 2024 om 20.00 uur ET terugkeert.

error: Kopiëren mag niet!