‘Hat Grabba’ opgepakt voor diefstal koelkast bij oud hotel Keizerstraat

De verdachte C.P., meer bekend als ‘’Hat Grabba’ is door de politie van het bureau Centrum vrijdag 17 mei aan de Waterkant ter hoogte van het Royal Breeze hotel aangehouden.

De benadeelde V.C. had op dinsdag 14 mei aangifte gedaan van diefstal van een kamerkoelkast bij een oud hotel aan de Keizerstraat. De politie stelde een onderzoek in en zag op camerabeelden duidelijk hoe de verdachte C.P. op het terrein van het hotel met de koelkast wegliep in de richting van de schutting. De verdachte werd opgespoord en op 17 mei aangehouden. 

Gebleken is dat de aangever in het verleden vaker aangifte heeft gedaan tegen deze verdachte, die de door hem gestolen koelkast overigens al had verkocht. Op aanwijzing van de verdachte werd de koper ook opgespoord en aangehouden. De koelkast werd teruggevonden en hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Na verhoor werd de koper heengezonden, terwijl de verdachte C.P. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!