Dolly Parton kondigt grote carrièrestap aan nadat ze stopt met toeren

Dolly Parton is bezig met een nieuw carrièreproject, maar maak je geen zorgen, ze houdt het nog steeds binnen de muziekindustrie. Ook al is ze gestopt met toeren, de countrylegende wil haar fans nog steeds de kans geven haar muziek live te zien optreden. Daarom creëert ze een nieuwe ‘multimedia-symfonische vertelervaring’, die naar verwachting in 2025 van start zal gaan.

Op dinsdag 21 mei kondigden Parton en haar team “Dolly Parton’s Threads: My Songs in Symphony” aan, dat zal beginnen met een tourdatum met de Nashville Symphony op 20 maart 2025.

Variety: “Dolly’s liedjes en de verhalen erachter bevatten in een innovatieve multimediale symfonische ervaring met Dolly op het scherm, die het publiek meeneemt op een visueel-muzikale reis van haar liedjes, haar leven en haar verhalen.”

Tijdens de show zullen de orkesten “begeleid door gastvocalisten en muzikanten” optreden om “nieuwe en innovatieve orkestraties” uit te voeren van de kenmerkende muziek waar Parton bekend en geliefd om is.

Het nieuws komt slechts een paar jaar nadat de ‘9 tot 5’-zangeres zei dat ze klaar was met het uitvoeren van haar eigen concerten onderweg, en in een tijdschriftinterview uit 2022 verklaarde dat ze geen plannen had om ‘ooit nog een tournee te maken’.

error: Kopiëren mag niet!