Travis Kelce onthult zijn favoriete Taylor Swift-tijdperk

Travis Kelce weet dat hij ‘bevooroordeeld’ is, maar hij is behoorlijk open over waar zijn hart ligt. Op zijn tweede jaarlijkse Kelce Jam-muziekfestival werd de profvoetballer gevraagd naar zijn favoriete muzikale tijdperk uit de carrière van zijn vriendin Taylor Swift.

“Ik ben een grote fan van ‘1989’,” vertelde Kelce aan “Access Hollywood.”  “Maar ik ga niet liegen, ik ben misschien een beetje bevooroordeeld tegenover ‘The Tortured Poets Department’. Een klein beetje maar.”

Logisch gezien het feit dat veel luisteraars geloven dat Kelce misschien een paar nummers heeft geïnspireerd op ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwste album van Swift.

Wat betreft de vraag welke van haar liedjes hij zou opnemen in zijn muziekfestival, dat hij in Kansas City organiseert als dank aan de supporters van het team waarvoor hij speelt, duurde een minuut om over het strakke einde van Kansas City Chief na te denken.

“So High School’ is het enige waar ik nu aan denk”, zei hij. “Ik denk dat iedereen daar voor zou gaan.” Voor de goede orde: dat is het nummer op ‘The Tortured Poets Department’ waarin Swift zingt: ‘I feel so high school every time I look at you’ en ‘Je wist wat je wilde en jongen, je hebt haar.’ Klinkt precies als iets dat de door Amerika gekozen prom queen zou zingen voor de stervoetballer die haar ontmoette nadat hij naar buiten was gekomen met zijn wens om haar zijn telefoonnummer te geven via een vriendschapsarmband.

error: Kopiëren mag niet!