17-jarige jongen mishandelt en bedreigt zijn moeder (43)

De 43-jarige A.V. heeft zaterdag 19 mei bij de politie Livorno aangifte gedaan tegen haar 17-jarige zoon P.V. Zij verklaarde tegenover de politie, dat haar zoon sinds zijn 15e een afwijkend en agressief gedrag vertoont. Door dit gedrag is zij ettelijke malen door hem met de dood bedreigd en mishandeld.

Zaterdag 18 mei liep zij naar een worststand om worst te kopen. Onderweg naar huis ontmoette zij haar zoon, die haar naar de WiFi-code van haar telefoon vroeg. Daar zij geen internet op haar mobiele telefoon heeft, gaf zij als antwoord dat zij geen internet heeft. Dit viel niet in goede aarde bij haar zoon, waarop hij de telefoon van haar probeerde af te pakken. Bij die gelegenheid sloeg hij haar ettelijke malen met gebalde vuisten op haar rug en hoofd, waarna zij op de grond viel. Zij liep een snee in een pink op.. Hierna bedreigde hij haar ook met de dood.

De zoon werd op aanwijzing van zijn  moeder opgespoord en aangehouden. Bij zijn voorgeleiding ontkende hij zijn moeder te hebben mishandeld en bedreigd. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld.

Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van bureau Livorno.

error: Kopiëren mag niet!