Wisse verdedigt vandaag in Rotterdam zijn titel als middengewicht kampioen

De ongeslagen Glory middengewicht kampioen Donovan Wisse verdedigt vandaag, zaterdag 18 mei, in Rotterdam zijn titel als middengewicht kampioen tijdens Glory 92. Wisse neemt het op tegen Ulric Bokeme.

Ondanks zijn ongeslagen status en dominantie in de middengewicht divisie, neemt Wisse zijn aanstaande tegenstander zeker serieus. “Ulric Bokeme is een goede vechter,” aldus Wisse op vechtsportinfo.nl. “Het wordt zeker geen gemakkelijke partij.”

Naast het behouden van zijn titel, heeft Wisse nog een ander doel voor ogen: het evenaren van het record van voormalig Glory dubbelkampioen Alex Pereira. Pereira wist het meeste aantal titelverdedigingen op zijn naam te zetten (vier). “Natuurlijk wil ik dat record evenaren,” zegt Wisse. “Het zou een grote prestatie zijn.”

“Ik ben er klaar voor,” zegt Wisse tegen ChampsTalk. “Het wordt een geweldige avond.”

Overigens zei hij onlangs op sportnieuws.nl dat zijn Zwitserse opponent een “titelgevecht onwaardig” is. “Nee, ik vind het eigenlijk niet terecht dat hij dit gevecht heeft gekregen. Maar, dat is mijn mening.”

Een overwinning vandaag op Glory 92 zou Wisse’s positie als een van de beste Glory vechters aller tijden bevestigen. Hij is al bijna zes jaar ongeslagen.

error: Kopiëren mag niet!