Het Janhvi-effect ‘Kiara’s carrière in spanning’

De concurrentie tussen heldinnen is vaak heviger dan die tussen helden. Als één heldin aan populariteit wint, kan dit problemen opleveren voor de carrières van anderen. Het succes van één heldin kan ervoor zorgen dat anderen zich onzeker voelen, zelfs gevestigde heldinnen als Kiara Advani. Kiara, die veel lof heeft gekregen in zowel Tollywood als Bollywood, vindt haar naam vaak in de voorhoede van grote filmprojecten.

Janhvi Kapoor komt echter geleidelijk naar voren als een kanshebber voor haar positie. Janhvi maakt haar filmdebuut met de film ‘Devara’, en ondanks dat ze slechts één film op haar naam heeft staan, is ze al het onderwerp van talloze discussies over toekomstige projecten.

Eén zo’n project is haar samenwerking met Ram Charan, en er staat nog een grote filmaankondiging op stapel.

De opkomst van Janhvi heeft Kiara Advani ertoe aangezet haar carrièretraject opnieuw te beoordelen. Aanvankelijk was Kiara van plan haar werk te balanceren tussen Hindi- en Telugu-cinema, maar nu loopt ze belangrijke projecten mis door de komst van Janhvi. Gezien de situatie overweegt Kiara een korte pauze te nemen van Tollywood, met de bedoeling haar tijd in deze periode te besteden aan Hindi- of Tamil-projecten.

error: Kopiëren mag niet!