Twee verdachten van smokkel drank en sigaretten en wapen- en drugshandel in Para aangehouden

In het kader van “Operatie Zero Tolerance” heeft de politie, na verkregen en uitgewerkte informatie, op woensdag 15 mei de twee verdachten, W.V. (48) en W.P. (52),die beiden woonachtig zijn in de omgeving van de Kennedyweg, in hun woonomgeving in het district Para aangehouden. 

Volgens de verkregen informatie moest het tweetal zich op dat adres bezighouden met illegale smokkelwaar en vermoedelijk drugs en wapenhandel.

Tijdens deze actie stuitten agenten op 2 illegale vuistvuurwapens met munitie, een illegaal jachtgeweer kaliber 12 met munitie, zes dozen illegale flessen alcoholhoudende drank en twee dozen illegale sigaretten alsook een hoeveelheid hasj en geldbedragen in SRD’s en Euro’s. Alles werd in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen. Vervolgens werden de in beslag genomen goederen en de verdachten hangende het onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte W.P. na verhoor heengezonden, terwijl de verdachte W.V. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!