De pre-bruiloft van Anant Ambani en Radhika Merchant

Anant Ambani, de jongste zoon van Mukesh Ambani en Nita Ambani, en Radhika Merchant, dochter van industrieel Viren Merchant en Shaila Viren Merchant, vierden hun weelderige driedaagse pre-huwelijksfestiviteiten in Jamnagar, Gujarat. 

De grootse viering haalde niet alleen de krantenkoppen in India, maar in de hele wereld. Nu het stel er helemaal klaar voor is om in juli van dit jaar in het huwelijksbootje te stappen, laten we eens kijken naar de gedenkwaardige momenten van de festiviteiten.

Anant Ambani hield een oprechte toespraak voor zijn aanstaande vrouw, Radhika Merchant, tijdens hun pre-huwelijksfestiviteiten. Hij bedankte eerst zijn ouders voor alles wat ze voor hem hebben gedaan en sprak daarna over Radhika. Hij vertelde hoe ze hem ‘aardbevingen en tsunami’s in zijn hart’ laat voelen.

“Ik ben 100% de gelukkige. Daar bestaat geen twijfel over. Ik weet niet hoe ik Radhika heb gekregen. Ik ben absoluut de gelukkigste hier. Radhika is de afgelopen zeven jaar bij mij geweest en ik heb het gevoel dat ik Radhika gisteren heb ontmoet. Maar elke dag word ik meer en meer verliefd op haar. Zoals mijn zwager zegt, toen hij mijn zus zag, gingen er vulkanen en fonteinen in zijn hart omhoog, en ik zou zeggen van wel. Ik heb aardbevingen en tsunami’s in mijn hart als ik Radhika zie. Dus bedankt, Radhika, voor alles”, zei Anant.

Radhika zei: “Iemand vertelde me ooit wat je echt vindt als je een partner vindt. Wat je echt vindt, is iemand die getuige is van je leven. Er zijn meer dan een miljard mensen op deze aarde, en wat betekent één leven eigenlijk? Maar als je iemand vindt, vind je iemand die je belooft dat hij om alles zal geven: het goede, het slechte, het mooie, het stoutmoedige, het droevige en het alledaagse. Je zegt: ik zie je elke dag. Je leven zal niet onopgemerkt blijven, want ik zal er getuige van zijn.”

Volgens verschillende mediaberichten zijn Anant en Radhika jeugdvrienden, maar hun band kwam in het middelpunt van de belangstelling nadat in 2018 een foto van het duo gekleed in bijpassende outfits viraal ging op social media. Sindsdien is Radhika voortdurend gespot op de bijeenkomsten geassocieerd met de familie Ambani.

error: Kopiëren mag niet!