Blue Ivy en North West lanceren hun carrière via ‘The Lion King’

North West en Blue Ivy Carter zijn praktisch voorbestemd voor roem en maken professionele sprongen voorwaarts met hetzelfde verhaal. De volgende generatie Hollywood gaat naar Pride Rock. Binnen enkele dagen na elkaar sloten Blue Ivy Carter en North West, de oudste dochters van respectievelijk Beyoncé en Jay-Z en Kim Kardashian en Ye, voorheen Kanye West, zich publiekelijk aan bij ‘Lion King’-projecten.

Disney heeft op 29 april de 12-jarige Blue Ivy aangekondigd als castlid van de live-action prequel “Mufasa: The Lion King”. Blue Ivy zal de stem inspreken van welp Kiara, de dochter van koning Simba en koningin Nala.

Beyoncé, die ook verscheen in de live-action remake van 2019, zal Nala zijn. Ongeveer een week later onthulde Disney op 8 mei dat de 10-jarige North zou optreden tijdens een live “Lion King” 30-jarig jubileumconcert in de Hollywood Bowl op 24 en 25 mei, een evenement ter ere van de verschillende “Lion King”-aanpassingen van de afgelopen jaren, volgens een persbericht. Het concert zal op een later tijdstip worden gestreamd op Disney+ onder de titel “The Lion King at the Hollywood Bowl.”

Twee kinderen van Hollywood-royalty’s die de hoofdrol spelen in afzonderlijke ‘Lion King’-verfilmingen zijn misschien geen toeval, zeggen experts. De status van North en Blue Ivy als kinderen van Hollywood-A-listers garandeert vrijwel hun bekendheid.  De kinderen waren vóór de aankondigingen van ‘Lion King’ in de voetsporen van hun ouders getreden, meestal bij projecten met ten minste één van hun ouders.

error: Kopiëren mag niet!