Mensen klagen over omrijwegen vanwege herstel Saramaccadoorsteek brug.

De sluiting van de Saramaccadoorsteek brug zorgt voor de nodige problemen en irritaties onder het de weggebruikers. De brug wordt vervangen wordt door een nieuwe constructie met zes rijstroken, en deze werkzaamheden gaan zeker een jaar duren. Hierdoor ontstaan lange files en vertragingen, wat leidt tot frustratie bij automobilisten en andere weggebruikers.

Naast de sluiting van de brug, verkeren de zijwegen in een slechte staat. Veel wegen vertonen diepe kuilen en hobbels, waardoor het rijden over deze wegen een uitdaging is. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties en kan leiden tot schade aan voertuigen.

Milton R., die elke dag deze file meemaakt, doet zijn beklag bij de redactie van Dagblad Suriname. “Sinds de brug is gesloten raak ik nog meer geïrriteerd door de ontstane situatie. Zo voorzichtig en stapsvoets rijd ik. Het lijkt net op een straf. Erger nog, de zijwegen zijn vreselijk geworden. Als u ziet hoe de buschauffeurs zich ook gedragen op deze slechte wegen, vraag ik me af waarom? Ik ben een nette correcte burger, maar om mijn auto zo snel kapot te maken? Nee hoor. Het gaat mij meer geld kosten. Ik hoop echt dat het bij de zes maanden blijft, zoals is doorgegeven.”

De autoriteiten in Suriname worden opgeroepen om snel actie te ondernemen en de brug zo spoedig mogelijk te heropenen. Daarnaast is het belangrijk dat er ook aandacht wordt besteed aan het onderhoud van de zijwegen, om zo de veiligheid van weggebruikers te kunnen garanderen.

CS

error: Kopiëren mag niet!