Echtpaar Chotoe-Jagdeo viert 50-jarig huwelijk

Het echtpaar Chotoe-Jagdeo vierde 11 mei het heugelijk feit, dat zij reeds 50 jaren in het echt verbonden zijn met elkaar, zo meldt het Burger Informatie Centrum Wanica Noord-West.

Widjaikoemar Chotoe (73) en Toelsidei Jagdeo (65) lieten deze mooie dag niet ongemerkt voorbijgaan. Zij hadden een prachtige dag samen met hun kinderen, kleinkinderen en overige familieleden. Het echtpaar is afkomstig uit Nickerie.

De heer Chotoe heeft als kostwinner op verschillende plekken gewerkt. Op zijn 55ste begon hij als chauffeur van de minister van het ministerie van Ontwikkeling en Samenwerking. Op zijn 60ste is hij ressortraadslid geweest.

Mevrouw Jagdeo hielp met de huishouding. Het huwelijk was geregeld door familieleden. Zij hebben 3 zonen en 3 dochters, 9 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Als hobby had de heer Chotkoe voetbal en mevrouw Jagdeo slagballen.

Hoogtepunt in hun leven is het bouwen van hun eigen huis, en de geboorte van hun kinderen. Het echtpaar verklaart dat geduld, respect, gehoorzaamheid en liefde de sleutel is van hun relatie. Van regeringsvertegenwoordigers mocht het echtpaar een bloemstuk, een ingelijste foto, een oorkonde en de gebruikelijke, gesloten enveloppe met inhoud in ontvangst nemen. 

error: Kopiëren mag niet!