Deepika Padukone enige Indiase ster die op Deadline’s Global Disruptors 2024-lijst staat

Deepika Padukone herbeleefde de mijlpaalmomenten in haar acteerreis, nadat ze op Deadline Hollywood’s lijst van Global Disruptors 2024 stond. Deepika Padukone is momenteel een van de grootste vrouwelijke supersterren in de Indiase filmindustrie.

En het lijkt erop dat ze ook wereldwijd bekendheid verkrijgt. De actrice, die eerder dit jaar te zien was in Fighter, staat op de lijst van Global Disruptors 2024 van het tijdschrift Deadline Hollywood. Deepika sluit zich aan bij verschillende internationale beroemdheden zoals Eva Longoria, Uma Thurman en Lee Sung Jin. De lijst bevat beroemdheden die een belangrijke bijdrage leveren aan het bepalen van de toekomst van de entertainmentindustrie wereldwijd.

In de lijst wordt Deepika geïntroduceerd als ‘India’s verrassende superster die op een missie is om grenzen en taboes te doorbreken’. Het bericht merkt ook op dat Deepika niet alleen twee jaar op rij kassuccessen heeft behaald, maar India ook op verschillende mondiale platforms heeft vertegenwoordigd.

Deepika zei: “Natuurlijk is het succes van een film belangrijk, en de box office is belangrijk, en de prijzen en onderscheidingen zijn belangrijk, maar voor mij als persoon zijn de tijd die ik met mensen heb gehad en de ervaringen die ik heb op de set van een film zijn het belangrijkst.”

error: Kopiëren mag niet!