“Qualogy Caribbean ten onrechte geassocieerd met blockchain mining”

Recentelijk is er een smaad- en lastercampagne gestart in de media, waarbij Qualogy Caribbean ten onrechte wordt geassocieerd met blockchain mining activiteiten. 

Qualogy Caribbean verklaart hierbij een zelfstandig opererend bedrijf te zijn en dat onze organisatie geheel niet betrokken is bij blockchain mining. 

Ter correctie van de onjuiste associatie informeren wij hierbij dat hoewel Paul Mehilal aandeelhouder is van zowel Qualogy Caribbean als van de blockchain mining farm te Paranam, na de initiële opstartfase daarvan in 2022, een aparte entiteit voor de blockchain mining is opgericht die zelfstandig opereert. Deze entiteit heeft verder geen enkele relatie met de bedrijfsactiviteiten van Qualogy Caribbean. 

Qualogy Caribbean is in 2007 gestart met haar activiteiten en is al 17 jaar een vooraanstaande IT-dienstverlener in Suriname en de bredere regio. In samenwerking met het bedrijf Qualogy Nederland, dat al 28 jaar actief is in Nederland, levert Qualogy Caribbean innovatieve IT-oplossingen en -diensten. 

Wij benadrukken dat Qualogy Caribbean een onafhankelijk bedrijf is die zich uitsluitend richt op IT-dienstverlening en zich dus niet bezighoudt met blockchain mining. 

Met dit persbericht willen we dan ook alle onterechte associaties die gemaakt zijn of nog gemaakt zullen worden tussen Qualogy Caribbean en de blockchain mining activiteiten resoluut uit de wereld helpen. 

Nilesh Bishesar 

Managing Director Qualogy Caribbean

error: Kopiëren mag niet!