President Santokhi wil vertraging in Landelijk Woningbouwprogramma voorkomen

Om geen vertraging in de voortgang van het Landelijk Woningbouwprogramma (LWBP) te krijgen, heeft president Chandrikapersad Santokhi de Stuurgroep en het Projectbureau van het LWBP gevraagd een tijdlijn te presenteren van projecten die in de komende twaalf maanden kunnen worden uitgevoerd.  

Tijdlijn

Beide teams gaven donderdag 2 mei de president een update van het verloop van de projecten die in uitvoering zijn. Santokhi wil dat er een tijdlijn komt waarop duidelijk moet zijn welke projecten nog uitgevoerd kunnen worden in de komende twaalf maanden en wat niet haalbaar is voor de verkiezingen. 

Naast de percelen die al in kaart zijn gebracht bouwrijp zijn gemaakt en de infrastructuur is aangelegd, wil de president precies weten hoeveel percelen nog beschikbaar zijn voor uitgifte, hoeveel huizen nog gebouwd kunnen worden en waar in PPP-verband (Public Private Partnership) nog verkaveld en gebouwd kan worden. Dit alles zal door de stuurgroep en het projectbureau besproken en opnieuw gepresenteerd worden, aldus president Santokhi.

error: Kopiëren mag niet!