Bade Miyan Chote Miyan Box Office Collection Dag 19

Akshay Kumar & Tiger Shroff’s ‘Bade Miyan Chote Miyan’ is waarschijnlijk een van de grootste rampen als het gaat om de box office-prestaties van de film! Het was 19 dagen geleden toen Ali Abbas Zafar’s actie-biggie ‘Bade Miyan Chote Miyan’ het tegen ‘Maidaan’ opnam voor een Eid-box office-gevecht.

Hoewel beide films slecht presteerden als het om collecties ging, verloor de film van Akshay Kumar en Tiger Shroff een grotere strijd met slechts 60+ crore aan box office-collecties.

Op de 19e dag verzamelde het sportdrama bijna 40 lakh aan de kassa, wat de dag met de laagste inkomsten voor de film in de hele 19 dagen opleverde. Vóór de 19e verzameldag op de derde maandag was het de derde vrijdag (dag 16) waarop de film het laagste bereikte met slechts 50 lakh!

Het is een enorme opgave voor Akshay Kumar en Tiger Shroff om de grens van 70 crore te overschrijden, en waarschijnlijk zal de film zich vóór het weekend opgeven. Wat verrassend is, is dat de Zuid-Indiase releases beter presteren dan de grote van Akshay Kumar!

error: Kopiëren mag niet!