Poll: Werkgedrag tijdens lunchpauze onderzocht

Uit een recente online enquête, gehouden door Dagblad Suriname, is gebleken dat een aanzienlijk deel van de werkende bevolking tijdens de lunchpauze gewoon doorwerkt. 

Uit de verzamelde data blijkt dat 42% van de respondenten, vertegenwoordigd door 661 stemmen, aangeeft altijd tijdens hun lunchpauze te werken. Nog eens 45%, gelijk aan 708 stemmen, zegt dit soms te doen. Slechts 12% van de ondervraagden, ofwel 193 stemmen, geeft aan nooit tijdens hun lunchpauze te werken. 

Deze resultaten werpen licht op de werkcultuur binnen Suriname, waarbij de grenzen tussen werktijd en persoonlijke tijd vaak lijken te vervagen. De enquête benadrukt de behoefte aan bewustwording over het belang van pauzes voor het welzijn van werknemers.

Let op: De resultaten van de peilingen op de website van Dagblad Suriname zijn louter ter informatie en reflecteren de mening van de deelnemers. Ze zijn niet representatief voor de gehele bevolking en kunnen beïnvloed worden door externe factoren. Gebruik deze resultaten daarom met de nodige voorzichtigheid en neem ze niet als absolute waarheid.

error: Kopiëren mag niet!