Sonu Sood dropt een poster van ‘Fateh’ 

Acteur Sonu Sood is klaar om zijn film ‘Fateh’ te maken, waarin ook Jacqueline Fernandez te zien is. Afgelopen rijdag liet hij de filmposter zien, waarop een hand te zien is die een pen vasthoudt terwijl het bloed door wonden druppelt.

“Onderschat nooit iemand! Maak je klaar voor de krachtige actie met ‘Fateh’”, schreef Sonu bij de post. Zaterdag is de teaser van ‘Fateh’ onthuld:

De film zal ook enkele adembenemende actiescènes laten zien, die zijn gemaakt onder toezicht van Hollywood-stuntexpert Lee Whittaker.

‘Fateh’ is opgenomen op locaties over de hele wereld, waaronder India, de VS, Rusland en Polen. Sonu Sood sprak al eerder over de film en noemde het een “cruciaal onderwerp” en verklaarde dat het concept ieders aandacht nodig heeft.

“Het verhaal wekte mijn interesse. Het is een van de meest cruciale onderwerpen die onze aandacht nodig hebben. Het moment dat ik het script las, wist ik dat ik er deel van wilde uitmaken. Ik ben enorm opgewonden om dit tot nadenken, stemmende verhaal te brengen  voor het publiek”, had hij gezegd. ‘Fateh’ is klaar om dit jaar op de schermen te verschijnen. Met Fateh maakt Sonu zijn regiedebuut.

error: Kopiëren mag niet!