Goudzoeker te Ston Bergie, Sarakreek, brengt collega tijdens ruzie steekwonden toe

De goudzoekers M.W. (41) en G.A. (38) kregen dinsdagavond 12 maart ruzie te Ston Bergie, Sarakreek, waarbij G.A. zijn collega steekwonden toebracht.

De verdachte G.A. zou telefonisch ontslag hebben gekregen van zijn werkgever en had daarbij een vermoeden, dat M.W. iets daarmee te maken had. Naar aanleiding daarvan vroeg G.A. aan M.W. rekenschap, dat in een handgemeen uitmondde. 

De verdachte was tijdens het handgemeen gewapend met een mes en bracht het slachtoffer enkele messteken in de buikstreek en de rug.

Gezien de ernst van de verwondingen moest het slachtoffer vanuit Afobaka in een ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo worden afgevoerd.

De verdachte G.A. werd woensdag 13 maart in de middaguren op het vliegveld te Zorg en Hoop aangehouden en overgebracht naar de afdeling Recherche Midden Suriname, die belast is met het verder onderzoek.

De verdachte werd voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!