Pertjajah Luhur deelt voeding aan dak- en thuislozen uit tijdens Ramadan

De Pertjajah Luhur zal tijdens de heilige maand Ramadan haar steun betuigen aan de sociaal kwetsbaren binnen de gemeenschap, met name de dak- en thuislozen. Dagblad Suriname was getuige van de voorbereidingen waarbij partijleden samenkwamen om maaltijden te bereiden en te verdelen onder degenen die het nodig hebben.

In gesprek met Uraiqit Ramsaran, de minister van Transport, Communicatie en Toerisme, die tevens fungeert als partijraadvoorzitter van Pertjajah Luhur, benadrukte hij het belang van deze activiteit. “Als moslims hebben we geleerd om liefde en respect te tonen en te delen met de rest van de samenleving, vooral met degenen die minder hebben dan wij”, aldus Ramsaran.

De partij is zaterdag 9 maart gestart met het uitdelen van meer dan 300 warme maaltijden, bestaande uit pittige ketjap, kip, kousenband, witte rijst en komkommer. Deze daad van liefdadigheid is onderdeel van de partij’s streven om hun sociale betrokkenheid te tonen en bij te dragen aan de gemeenschap tijdens de Ramadan.

Ramsaran benadrukte ook het belang van bezinning tijdens deze maand, niet alleen in het licht van de moeilijke periodes die Suriname heeft doorgemaakt, waaronder de Covid-pandemie en economische crisis. Hij ziet de voedselverdeling als een manier om verlichting te brengen binnen de gemeenschap en de liefde uit te dragen.

De partij en haar leiders hopen dat deze acties bijdragen aan de boodschap van geloof en hoop dat geven in deze wereld meerdere malen terug zal komen, zo niet hier dan wel in het hiernamaals. Dagblad Suriname wenst de Pertjajah Luhur en haar voorzitter Uraiqit Ramsaran een gezegende Ramadan toe.

CS

error: Kopiëren mag niet!