Shakira en Grupo Frotera delen preview van hun lied 

De samenwerking tussen Shakira en Grupo Frontera nadert snel. Het nummer, genaamd “(Entre Parentesis)”, werd geplaagd tijdens een recent concert. Het moment vond plaats tijdens een optreden van Grupo Frontera, waarbij Shakira kort op het scherm verscheen om naast een stukje van het nummer een boodschap te delen. De preview werd gedeeld op het Besame Mucho muziekfestival in Austin, Texas.

“Hola mi gente de Bésame Mucho, ik laat je achter met mijn vrienden van Grupo Frontera en een voorproefje van ons volgende nummer “(Entre Paréntesis)”, zei Shakira in het Spaans.

In de video was te zien hoe ze een zwarte outfit droeg en er prachtig uitzag, terwijl ze afscheid nam van het publiek terwijl ze een kus naar de camera blies. De band speelde het nummer vervolgens ongeveer een minuut.

In een interview met Billboard besprak Grupo Frontera hun samenwerking met Shakira en hun opwinding. “We hoorden het nummer en kregen de kans om met Shakira op te nemen. We zijn al fans van haar sinds ik me kan herinneren, ze is altijd de top geweest en het was een eer om met haar te hebben samengewerkt”, zeiden ze.

Shakira’s aankomende album heet “Las Mujeres Ya No Lloran” en zal op 22 maart verschijnen.

De plaat markeert haar eerste in zeven jaar en bestaat uit 16 nummers, waaronder acht nieuwe nummers en de meeste releases die ze het afgelopen jaar heeft uitgebracht, waaronder ‘Music Sessions Vol. 53”, “Te Felicito”, “TQG” en meer.

Eind februari deelde Shakira de tracklist van haar plaat en onthulde enkele van de samenwerkingen die te zien zullen zijn, waaronder nieuwe nummers met Bizarrap en Rauw Alejandro. “Het maken van dit oeuvre is een alchemistisch proces geweest”, zegt Shakira over de plaat. “Terwijl ik elk nummer schreef, was ik mezelf aan het herbouwen. Terwijl ik ze zong, veranderden mijn tranen in diamanten en mijn kwetsbaarheid in kracht.”

error: Kopiëren mag niet!