De trailerlancering van Murder Mubarak

Voor de trailerlancering van Murder Mubarak, matchen Sara Ali Khan en Karisma Kapoor hun stijlquotiënt in gedrukte looks. Sara en Karisma dragen veel prints. Zij zijn de hoofdrolspelers in Murder Mubarak. Murder Mubarak verschijnt deze maand.

De trailerlancering van de film werd bijgewoond door veel Bollywood-beroemdheden, waaronder de modieuze sterrencast die geweldige stijlverklaringen aflegde. Wat de aandacht trok van fans was hoe Sara en Karisma hun stijl combineerden in chique outfits met print.

Terwijl Sara koos voor een pittige jumpsuit met dierenprint, zag Karisma er voor het evenement voortreffelijk uit in een uitlopende midi-jurk. Sara’s jumpsuit met luipaardprint had een halterhalslijn met knoopdetails met studs bij de hals. Het werd geleverd met een aansluitend lijfje en uitgebreid tot op maat gemaakte broeken. Ze droeg een bijpassende riem bij de look. Ze vergezelde de outfit met een bedrukte blazer met krachtige schouderdetails. De actrice bond haar lokken in een slanke paardenstaart en liet een haarlok los. Haar glamoureuze make-up bestond uit met kohl beladen smokey eyes, voorgevormde wangen en een matbruine lipkleur.

Karisma Kapoor daarentegen koos voor een diepgroene midi-jurk met een diepe hartvormige halslijn, stolpplooien aan de voorkant, een uitlopende onderkant en een asymmetrische zoomlijn. De chique outfit had delicate bloemenprints in het zwart en werd door de actrice gecombineerd met een zwarte blazer. Karisma droeg een paar oorbellen met studs en puntige zwarte hakken bij de look. Ze liet haar lokken op een strakke manier los en koos voor glamoureuze make-up met gevleugelde grafische eyeliner, ruime mascara, roze wangtint en een zachtroze lipkleur. 

error: Kopiëren mag niet!