Andrea Rafaella bracht onlangs haar nieuwste nummer ‘Beter Dan Je Ex’ uit

In gesprek met Dagblad Suriname zegt zangeres Andrea Rafaella: “Mijn nieuwste release, “Beter Dan Je Ex” is eindelijk uit!” Ze heeft keihard samen met haar team aan dit project gewerkt. Ze is inmiddels niet meer onder contract bij Sony Music NL, dus is ze momenteel ‘independent’.

Het nummer “Beter Dan Je Ex” gaat over het feit dat mannen/vrouwen vaak tegen hun nieuwe partner zeggen, dat ze veel beter zijn dan hun vorige partner. En dus in een korte zin “ze zijn beter dan hun ex” en daar gaat het nummer dus over. Zij heeft geen ex gehad, maar daar gaat het helemaal niet om.

Andrea is al hard bezig om aan haar toekomst plannen te werken. Ze acteert momenteel ook in een bioscoopfilm die binnenkort zal uitkomen. Verder laat ze weten, dat zij het erg leuk vindt om te acteren. Daarnaast is ze veel bezig met muziek, misschien brengt ze wel een EP uit dit jaar. Verder is ze natuurlijk actief op social media, vooral TikTok. Op dit platform laat zij altijd als eerste haar muziek horen aan al haar fans en volgers.

Andrea hoopt dat het jaar 2024 haar meer laat groeien op Spotify, en dat ze meer optredens mag gaan doen in Nederland en Suriname. Andrea bedankt al haar fans en volgers voor hun liefde. “Jullie zijn mijn inspiratie bron”, aldus Andrea.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!