Kane Schittert met Twee Doelpunten Tijdens ‘Perfecte Nacht’ terwijl Bayern Lazio Verslaat en Kwartfinales UCL Bereikt

Harry Kane was de ster van de avond met twee doelpunten toen Bayern München Lazio Roma met 3-0 versloeg en zo de kwartfinales van de Champions League bereikte met een 3-1 overwinning op aggregaat. Kane scoorde in beide helften, waarmee hij Bayern’s kansen op zilverwerk dit seizoen levend hield en mogelijk coach Thomas Tuchel een verlenging van zijn verblijf bij de club bood tot de kwartfinales in april. Thomas Müller vergrootte de voorsprong van Bayern met een slimme kopbal voor de rust, waarna Kane in de 66ste minuut de overwinning verzekerde. Kane prees de energie en prestaties van het team, terwijl Lazio’s hoop op een eerste kwartfinaleplek in de Champions League sinds 1999-2000 vervloog. Met deze overwinning hield Bayern hun eerste clean sheet in acht wedstrijden bij, waarbij aanvoerder Manuel Neuer het Champions League-record van 57 clean sheets, gelijk aan dat van Iker Casillas, evenaarde.