Celtics Verslaan Warriors met Historische Winst**

In een indrukwekkende NBA-match hebben de Boston Celtics hun elfde opeenvolgende overwinning behaald door de Golden State Warriors met een verpletterende score van 140-88 te verslaan. De Celtics domineerden de eerste helft van de wedstrijd en behaalden een historische 44-punten voorsprong bij rust, de grootste in de geschiedenis van de franchise. Jaylen Brown en Jayson Tatum blonken uit voor Boston met respectievelijk 29 en 27 punten. Ondertussen worstelde Stephen Curry van de Warriors met zijn prestaties en eindigde de wedstrijd met slechts vier punten.

Andere opvallende wedstrijden omvatten een overwinning van de New York Knicks op de Cleveland Cavaliers met 107-98, ondanks het vroege verlies van Jalen Brunson door een knieblessure. De San Antonio Spurs versloegen de Indiana Pacers met 117-105, mede dankzij een indrukwekkende prestatie van Victor Wembanyama. De Philadelphia 76ers wisten een sterke comeback van de Dallas Mavericks af te weren en wonnen met 120-116, terwijl de Los Angeles Clippers nipt wonnen van de Minnesota Timberwolves met 89-88. In andere actie versloeg Orlando Magic de Detroit Pistons met 113-91, en de Toronto Raptors waren te sterk voor de Charlotte Hornets met een score van 111-106.