‘Eye Candy Bae’ nieuwste single van rapper Melk

De opkomende rapper Melk heeft recentelijk zijn nieuwste single ‘Eye Candy Bae’ uitgebracht. Hiermee hoopt Stephen Heuvel – zoals de zanger in het echt heet- dat het nummer goed aanslaat bij fans van het genre. Met zijn unieke flow en pakkende lyrics weet Melk de luisteraar direct te grijpen en mee te nemen in zijn wereld.

In “Eye Candy Bae” beschrijft Melk een verhaal over een mooie vrouw die zijn aandacht trekt en hem betovert met haar charmes. Het nummer is een combinatie van aantrekkelijke looks, energieke beats en slimme woordspelingen die typerend zijn voor Melk’s stijl. “Eye Candy Bae” is een dame die je pas heb leren kennen en meer dan alleen je ogen laat genieten.

“Ook al is ze niet single, je probeert haar te overtuigen om jou een kans te geven, zodat niet alleen je ogen snoepen. Je wil haar van dichtbij leren kennen”, zo beschrijft de zanger zijn nieuwste creatie. Veel inspiratie had Melk niet nodig. Volgens hem zie je die ‘eye candy’ mooie dames overal.

“Voor mij was het een uitdaging om dit onderwerp in een poëzie over te brengen en tegelijkertijd op een respectvolle manier. “

Melk wil alle dames die weten dat ze mooi zijn bemoedigen om tevreden te zijn met hun schoonheid, het nog meer te waarderen en het nooit te verwaarlozen. “Alle dames zijn mooi op hun eigen manier, dus ‘eye candy’ kunnen ze allemaal zijn”, benadrukt de talentvolle artiest.

‘Eye Candy Bae’ is volledig in het Amerikaans Engels gezongen met een Afrobeat. Het nummer is neergepend door Melk, die voor het mixen en masteren nogeens heeft gekozen voor de welbekende Jason Adjako.

‘Eye Candy Bae’ is een voorbode van meer goede muziek die we kunnen verwachten van deze veelbelovende artiest. Ben je nieuwsgierig naar deze Surinaamse talent. Blijf hem volgen op youtube.com/@melk, facebook.com/melkrhmrecords of @melkrhmrecords, instagram.com/melkrhmm of @melkrhmm en tiktok.com/@darealmelk  of @darealmelk.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!