Vrouw (47) brengt vernielingen aan bij een woning een dag nadat ze in vrijheid was gesteld

De 47-jarige vrouwelijke verdachte V.A. is vrijdag 16 februari door de politie van het bureau Livorno in de kraag gevat. V.A. wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan vernielingen bij een woning.

De 67-jarige beheerder H.S. deed diezelfde dag aangifte. Volgens de aangeefster behoort de woning haar zoon V.R. toe, die momenteel in het buitenland vertoeft en haar als beheerder van de woning heeft aangewezen. 

Zij werd in de vroege ochtend van 16 februari door de buren gebeld dat een vrouw vernielingen aanbracht aan de woning, waarop zij zich direct naar het adres ging. Bij aankomst constateerde de beheerder, dat er drie schuiframen en een televisie antenne waren vernield. Verder gaf de aangeefster aan, dat de verdachte V.A. op donderdag 15 februari uit de gevangenis was gekomen. 

Het voorwerp waarmee de vrouw de vernielingen heeft aangebracht, werd aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

De verdachte V.A.  werd door de politie opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de vrouw weer door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!