Mooie foto van Usher’s kinderen op achterbank tijdens zijn drive-thru-bruiloft in Las Vegas

De zanger en Jennifer Goicoechea trouwden zondag na de Super Bowl van 2024. Ze werden zondag vergezeld door een paar bekende gezichten in hun vintage cabriolet toen ze ‘Jawel’ zeiden in de drive-thru-tunnel van The Fast Lane Chapel in Las Vegas.

Op de achterbank van het voertuig zaten niemand minder dan de tienerzonen van Usher: Usher V (16) en Naviyd (15). Op de foto zijn de jongens alleen van achteren zichtbaar, met hun hoofd omhoog kijkend over een boeket van rood en wit  rozen die de achterkant van de auto bedekten.

Goicoechea, die naast haar man op de voorbank van de cabriolet zit, draait zich ook om en lacht naar de kinderen terwijl Usher met een grote glimlach naar zijn vrouw kijkt.

De headliner van de Super Bowl tijdens de rust van 2024 en de coverster van PEOPLE van deze week, schokten de wereld en trouwden afgelopen zondag in het geheim met zijn oude muziekmanager-vriendin (40).

Niet lang nadat Usher het grootste podium ter wereld in het Allegiant Stadium in Las Vegas verliet, begaven hij en Goicoechea zich een paar kilometer verderop naar The Fast Lane. “We kunnen bevestigen dat Usher en Jennifer Goicoechea de volgende stap in hun relatie hebben gezet en zondagavond in Las Vegas zijn getrouwd, omringd door goede vrienden en familie”, vertelde een vertegenwoordiger van de zanger aan PEOPLE in een exclusieve verklaring. “Ze kijken er allebei naar uit om hun kinderen samen te blijven opvoeden, omringd door liefde, en bedanken iedereen voor de goede wensen”, voegde ze eraan toe.

error: Kopiëren mag niet!