Het loonpakket van Janhvi Kapoor ziet een substantiële stijging voor ‘Devara’

De langverwachte film ‘Devara’ van Jr. NTR heeft nog meer aandacht gekregen nu Bollywood-sensatie Janhvi Kapoor haar Tollywood-debuut maakt. Oorspronkelijk gepland voor een release op 5 april, wordt de film nu geconfronteerd met vertragingen, vergezeld van speculaties rond een verhoging van de vergoeding van Janhvi Kapoor voor de film.

In het eerste artikel in Deccan Chronicles staat, dat Janhvi 5 crores heeft gevraagd voor haar rol in ‘Devara’, terwijl hun recente bericht suggereert dat Janhvi Kapoor nu maar liefst 10 crores eist voor haar betrokkenheid bij het project. Hoewel de actrice of haar managementteam deze cijfers niet officieel heeft bevestigd, zou dit haar, als ze waar zijn, positioneren als een van de best betaalde actrices in de Tollywood-industrie.

Wat de opwinding nog verder vergroot, is dat Janhvi Kapoor zich naar verluidt heeft aangemeld voor het komende project van Ram Charan, ‘#RC16’, geregisseerd door Buchi Babu Sana, waar van haar wordt verwacht dat ze een enorme vergoeding van 6 crores in rekening zal brengen. 

‘Devara: Part 1’, geregisseerd door Koratala Siva, bevat de veelzijdige Saif Ali Khan als de belangrijkste slechterik, samen met een geweldige cast met onder meer Shine Tom Chacko, Prakash Raj en anderen in sleutelrollen.

De discussies rond de aanzienlijke verhoging van de honoraria van Janhvi Kapoor onderstrepen haar groeiende populariteit en vraag in de Zuid-Indiase filmindustrie. Hoewel de exacte redenen voor de prijsverhoging onbekend blijven, is het duidelijk dat de rijzende ster van Janhvi Kapoor mogelijk een impact op de film zou kunnen hebben. Nu er geruchten de ronde doen over haar beloning, wachten fans met spanning op meer updates over zowel ‘Devara’ als RC16.

error: Kopiëren mag niet!