Kanye heeft Elon op de ‘Vultures’-track ‘Carnival’ gezet

Elon Musk heeft gereageerd op de naamdropping van Kanye West op het Vultures 1-nummer ‘Carnival’. In een zeldzame tweet deelde Ye een deel van het nummer zoals uitgevoerd tijdens een van de vele luisterevenementen voor zijn samenwerkingsproject met Ty Dolla Sign.

“This that Game of Thrones, Yeezy, not the clones / Elon, Where my rocket ship? It’s time to go home”, opent Ye zijn couplet op het nummer, waarin ook Rich the Kid en Playboi Carti voorkomen.

Musk, die een ingewikkelde geschiedenis met Ye heeft, reageerde op de tweet met een verwijzing naar Nicki Minaj’s ‘Starships’, een grote hit waarvan ze toegaf dat ze niet langer wil optreden. Hoe pijnlijk het ons ook is om toe te geven, Musk heeft er geen ongelijk in dat het voor Ye het beste is om te wachten. 

Zijn ruimtevaartuigbedrijf SpaceX bevindt zich nog steeds in de testfase, vooral omdat de twee testvluchten vorig jaar na het opstijgen explodeerden. Dus als Ye met een SpaceX-schip de ruimte in wil, kan hij beter wachten.

“Carnival” verwijst echter niet alleen naar Musk, aangezien Ye’s vers ook verwijst naar R. Kelly, Bill Cosby en Diddy. Het meest opvallend is dat hij ook Taylor Swift noemt, die hij in 2016 berucht noemde in zijn nummer ‘Famous’.

error: Kopiëren mag niet!