President Santokhi: “Samenleving moet binnen korte tijd tastbare resultaten van sportbeleid”

De samenleving moet volgens president Chandrikapersad Santokhi binnen korte tijd tastbare resultaten zien als het gaat om de uitvoering van het sportbeleid van de regering. Hij wil op korte termijn de tastbare zaken zien en dat de gemeenschap goed genoeg ingelicht wordt over het sportbeleid. Dat zei hij donderdag 8 februari in een ontmoeting met 

minister van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), Gracia Immanuel, en deskundigen van het directoraat Sportzaken, vertegenwoordigers van het ministerie van Financiën en Planning en de Commissie Sportzaken van het Kabinet van de President.

De teams belast met de uitvoering van het sportbeleid krijgen als opdracht mee om heel snel bij elkaar te komen en de projectvoorstellen te bespreken en te kijken welke middelen aangesproken kunnen worden om diverse sportprojecten ten behoeve van de samenleving te kunnen uitvoeren. 

Tijdens de ontmoeting werd ook van gedachten gewisseld over het decentraliseren van het sportbeleid, het uitwerken van voorstellen ter verbetering van de subsidie aan sportorganisaties, ondersteuning aan sporters en de renovatie van diverse sportfaciliteiten.

De president is ervan overtuigd dat met een goede onderlinge samenwerking en afstemming veel meer bereikt kan worden op sportgebied ten behoeve van de samenleving.

error: Kopiëren mag niet!