Moet de politieke Messias nog komen?

Zwarte mensen zullen zegevieren in de wereld

Inleiding

Politieke partijen en personen hebben altijd ideologieën gebruikt die al bestaan of overgenomen zijn van kolonisatoren, en deze naar eigen inzicht hebben aangepast zonder echt uniek te zijn. Deze systemen hebben gefaald om een eigen, succesvolle ideologie te creëren, resulterend in moreel en economisch stagnatie voor de natie. Veel mensen hebben het land al verlaten en anderen kunnen volgen als ze de kans krijgen. De schrijver wil in een serie artikelen bouwstenen voor een nieuwe ideologie presenteren, gebaseerd op de gedachtegang van een door de kolonisator vermoorde originele denker. Hierbij wordt de vraag gesteld of een politieke ‘messias’ succesvol welzijn en welvaart kan brengen, of ten onder zal gaan door machthebbers die vasthouden aan een falend systeem omwille van zelfbehoud in tijden van armoede.

Zwarte mensen zullen zegevieren in de wereld

Het meest recente tijdperk van slavernij was de slavernij van zwarte mensen door witte mensen. De herinnering aan dit tijdperk zal voortleven in het denken van zwarte mensen totdat zij zichzelf gerechtvaardigd hebben. Deze tragische en historische gebeurtenis, het resulterende bittere gevoel en het verlangen naar rechtvaardiging van een heel ras vormen een psychologische drijfveer voor zwarte mensen naar wraak en triomf die niet genegeerd kan worden. 

Daarnaast is de onvermijdelijke cyclus van sociale geschiedenis, waaronder de dominantie van het gele ras in de wereld toen het vanuit Azië oprukte, en het uitvoeren van een uitgebreide koloniale beweging door witte mensen die alle continenten van de wereld omvatte, nu plaats aan het maken voor de heropleving van zwarte mensen.

Zwarte mensen bevinden zich momenteel in een zeer achtergestelde sociale situatie, maar een dergelijke achterstand draagt bij aan hun numerieke superioriteit omdat hun lage levensstandaard hen heeft beschermd tegen methoden van geboortebeperking en gezinsplanning. Ook leggen hun oude sociale tradities geen beperkingen op aan huwelijken, wat leidt tot hun versnelde groei. 

De bevolking van andere rassen is afgenomen vanwege geboortebeperking, beperkingen op het huwelijk en constante bezigheid met werk, in tegenstelling tot de zwarten, die minder obsessief lijken te zijn over werk in een klimaat dat continu heet is.

Humbert P.

error: Kopiëren mag niet!