Surinaamse delegatie bezoekt Ayodhya en spreekt gebeden uit bij de Ram Tempel

De Surinaamse parlementaire delegatie in India heeft een bezoek gebracht aan Ayodhya, de heilige stad die bekendstaat om haar culturele en religieuze erfgoed. De delegatie, onder leiding van voorzitter van de Nationale Assemblee, Marinus Bee, arriveerde woensdagochtend in Ayodhya en nam deel aan spirituele en culturele activiteiten. De delegatie sprak gebeden uit tot het Ram Lalla-idool in de Ram Tempel.

De delegatie maakte ook een boottocht op de Sarayu-rivier om de tempels van Ayodhya te verkennen.

Marinus Bee, die zijn gevoelens uitte, zei: “Ik ben christen, maar ik respecteer alle religies. De Ram Tempel is goddelijk en schitterend. Iedereen zou Ayodhya minstens één keer moeten bezoeken voor de Darshan van Ram Lalla.”

Marinus Bee uitte ook zijn vreugde en dankbaarheid voor de warme ontvangst, waarmee hij de betekenis van Ayodhya in zijn leven benadrukte.

VHP-Assembleelid Nisha Jhakry deelde haar enthousiasme over haar bezoek aan India en Ayodhya.

Ze sprak haar dank uit aan de voorzitter van Lok Sabha, Om Birla, voor het verstrekken van de uitnodiging, waarbij ze de unieke kans benadrukte om de Ram Tempel te kunnen bezoeken..

Haar collega Mahinder Jogi herhaalde de gevoelens van zijn collega’s en uitte zijn vreugde over het ervaren van de culturele en spirituele rijkdom van Ayodhya.

De vertegenwoordigers van de delegatie spraken hun waardering uit voor de gastvrijheid en de kans om getuige te zijn van de historische en religieuze aspecten van Ayodhya, zo bericht de Indian Economic Observer.

error: Kopiëren mag niet!