Bezorgde burger vraagt aandacht voor opritten brug over Para doorsteek

Een bezorgde burger geeft tegenover Dagblad Suriname aan, dat de brug over de Para doorsteek (Wittenbergbrug), die de Meursweg verbindt met La Vigilantia in het district Para, aan beide zijden grote kuilen vertoont die met de dag groter worden, vooral nu het weer begint te regenen.

” ’s Avonds zijn deze kuilen niet goed zichtbaar voor automobilisten vanwege het gebrek aan verlichting, met alle gevolgen van dien”, zegt de burger. De redactie heeft vernomen, dat drie weken geleden iemand beroofd is in voornoemde omgeving.

Ondanks herhaalde verzoeken om de opritten van de brug te asfalteren, is er nog steeds niets aan het probleem gedaan. De hernieuwde brug te Wittenberg werd in 2017 opgeleverd. Een gedeelte van zeker 2 meter tussen de weg en de brug aan beide zijden zou nog geasfalteerd moeten worden. Echter heeft dit nooit plaatsgevonden. 

Een enkele keer werden de opritten van de brug opgevuld met waste (steen sediment) door de bestuursdienst van Para.

De bezorgde burger geeft aan, dat hij dit probleem graag onder de aandacht wenst te brengen van de Wegenautoriteit. “Het district Para heeft decennialang bijgedragen aan de inkomsten van Suriname. Wij, inwoners van Para, verdienen beter dan dit”, aldus de burger.
SK

error: Kopiëren mag niet!