Sterzangeres en actrice Jennifer Lopez stond op het podium met Latto & Redman

Jennifer Lopez staat op het punt haar nieuwste album uit te brengen, getiteld This Is Me… Now. Tijdens een optreden in Saturday Night Live stond ze op het podium met de rappers Latto en Redman voor een nieuwe versie van Can’t Get Enough, de eerste single op haar aankomende album, en ze droeg een kort zwart-wit pak terwijl ze het nummer uitvoerde.

Maar, ze werd al snel in rampzalige omstandigheden aangetroffen toen een haarextensie haar problemen begon te veroorzaken, wat ertoe leidde dat ze ze op het podium uitscheurde, terwijl ze haar dansbewegingen bleef uitvoeren en blijk gaf van grote toewijding en geheugen voor haar vak.

Voor haar tweede nummer veranderde ze haar outfit en liet ze het zwart-witte pak vallen voor een levendige roze jurk met bloemen tijdens haar vierde optreden als muzikale gast op Saturday Night Live. Het was de eerste keer dat ze in die hoedanigheid in de show aanwezig was sinds 2010, maar ze was in 2019 ook gastvrouw van de zeer populaire late-night-show die meestal wordt gepresenteerd door Jacob Elordi op het NBC-netwerk.

Haar album staat gepland voor release op 16 februari en ze gebruikte de kans als promotie om wat online aandacht voor marketing te krijgen.  Ze omschrijft het album als een “muzikale ervaring” en is een vervolg op haar release uit 2002 getiteld This Is Me…Then.

Na hun controversiële en schokkende ruzie tijdens de Grammy’s van 2023 is het niet verrassend dat Ben Affleck en Jennifer Lopez, genaamd Bennifer, ervoor kozen om de ceremonie van 2024 in de Crypto.com Arena in Los Angeles over te slaan. Dus misschien was het paar dat de ceremonie oversloeg gezonder voor hen en hun huwelijk, maar hun afwezigheid werd ook opgemerkt door toekijkende fans. 

error: Kopiëren mag niet!